top of page

do 24 mrt

|

Rotterdam

Oud en jong wagen de sprong: aandacht voor roze ouderen in de zorg!

In de samenleving is er te weinig bewustzijn dat óók ouderen tot de LHBTIQ+ community behoren. Wij gaan op een interactieve manier met jullie aan de slag met thema's als diversiteit en geven een podium aan de ervaringsverhalen van roze ouderen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Oud en jong wagen de sprong: aandacht voor roze ouderen in de zorg!
Oud en jong wagen de sprong: aandacht voor roze ouderen in de zorg!

Tijd en locatie

24 mrt 2022, 19:00 – 21:00

Rotterdam, Doctor Molewaterplein 40, 3015 GD Rotterdam, Nederland

Over het evenement

Binnen de zorg moet meer aandacht komen voor roze ouderen: ouderen die tot de LGBTQ+community behoren. Dat werd geconcludeerd tijdens een brainstorm van Jong-Genero met Schiedams Lef. Binnen de samenleving is er te weinig bewustzijn dat óók ouderen tot deze community behoren, en dat zou anders moeten!

Met name bij zorgprofessionals is het belangrijk dat dit besef er wél is, om respectvolle en inclusieve zorg voor iedereen te garanderen. Daarom organiseert Jong-Genero in nauwe samenwerking met Schiedams Lef en GIDS (Geneeskundestudenten In De Samenleving) twee interactieve workshopavonden waarin (toekomstige) zorgprofessionals aan de slag gaan met thema's als (seksuele) diversiteit. Ook zal er een podium worden geboden aan de ervaringsverhalen van roze ouderen.

Tickets

  • Roze ouderen in de zorg

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page