top of page
  • Redactie

Vacature: Genero zoekt een ervaren netwerkcoördinator (16-38 uur per week)

Genero (Generaties ouderen) is een netwerk voor organisaties in Zuidwest-Nederland om samen zorg en welzijn voor (kwetsbare) ouderen te verbeteren. Genero helpt bij het oplossen van knelpunten die ouderen, hun naasten of zorgprofessionals signaleren. Waar de wachtlijsten voor de zorg en de personeelstekorten blijven toenemen, groeit aan de andere kant een vitale groep ouderen die veel te bieden heeft. Ouderen zijn op zoek naar manieren om hun leven op een gezonde en zinvolle manier te kunnen voeren. We ontwikkelen verbeterinitiatieven, delen kennis over effectieve ouderenzorg en ondersteunen de implementatie ervan. Dit alles altijd voor en door ouderen, die met hun denk- én doekracht actief aan de slag zijn in het Ouderen- en Mantelzorgforum voor Genero. Vanuit een positieve kijk op ouder worden, bieden we vanuit Genero een podium aan het kenniskapitaal van ouderen. Met als lijfspreuk: “Je mag over ouderen praten, maar nooit zonder hen”.


In verband met het vertrek van de huidige functionaris hebben wij de volgende vacature:NETWERKCOÖRDINATOR

16 uur per week;

te combineren met adviseurschap bij Samergo: minimaal 36 uur in combinatieDe functie

Als netwerkcoördinator Genero zet je strategieën uit die het mogelijk maken dat ouderen zelf aan zet zijn, zodat hun kenniskapitaal vanuit Genero in de diverse (landelijke) gremia gehoord en versterkt wordt. Daarbij verbind je de diverse domeinen rondom Genero: onderwijs – wetenschap – participatie.


Waar ga je werken?

De netwerkcoördinator vormt samen met de participatieregisseur het Genero-team, gedetacheerd vanuit Samergo dat thans is gevestigd in de Rotterdam Science Tower.

De netwerkcoördinator en participatieregisseur voeren regelmatig overleg over de werkzaamheden, zodat onder meer werkgroepen en regiotafels afgestemd kunnen worden.

De netwerkcoördinator werkt onder functionele leiding van het bestuur van Genero en coördineert alle activiteiten van Genero.


Ben jij een strategisch netwerker pur sang met hart, oog en oor voor ouderen? Wil je samen met een 25-tal ouderen van het Ouderen- en Mantelzorgforum en met de participatieregisseur het netwerk Genero verder brengen? Dan zoeken wij jou!


Wat ga je doen?

· Jij anticipeert op het toekomstbeeld en de positie van Genero daarin, mede door het aandragen van thema’s om de ambities van Genero te realiseren.

· Jij ondersteunt het bestuur, de bestuursvoorzitter en de voorzitter van de Stuurgroep bij vergaderingen, het uitdenken van de activiteiten van het jaarplan en vastleggen jaarverslag.

· Jij stimuleert de betrokkenheid van de partners uit zorg, welzijn, wonen, onderwijs en onderzoek.

· Jij bevordert het benutten van de expertise van ouderen bij maatschappelijke vraagstukken, onder meer door het ondersteunen van de Raad van Ouderen.

· Jij bent als boegbeeld van Genero zichtbaar en verantwoordelijk voor het positioneren van het netwerk naar de buitenwereld, ook op landelijk niveau.

· Jij begeleidt de participatieregisseur (juniormedewerker) in haar professionele ontwikkeling.

· Jij bent bekend met het aanvragen en doen uitvoeren van subsidies


Wat krijg je?

Wij bieden een zelfstandige flexibele baan in een organisatie die trots is op al die ouderen die zich actief inzetten met hun kennis, kunde en ervaring. Een baan waarin je ruimte krijgt betekenisvol te zijn voor ouderen, vanuit je ervaring en professionaliteit. Met voldoende ruimte voor eigen inbreng. Je krijgt bij ons vrijheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij:

• Arbeidsovereenkomst voor 16 uur per week

• Een arbeidsovereenkomst bij Samergo voor 1 jaar

• Salaris beginnend schaal 13 cao Gezondheidscentra en cao Huisartsenzorg € 4596 - € 6564 bij een fulltime (=38 uur) dienstverband.

• Een laptop

• Vergoeding van telefoonkosten en andere onkosten.


Wie ben jij?

Jij bent ambitieus, bruisend, met passie en mensgericht.

Voor jou is het vanzelfsprekend om voortdurend te leren, te presteren en te blijven ontwikkelen, zowel persoonlijk als met Genero, voor en door ouderen en alle andere betrokkenen.


Daarmee neem jij het volgende mee:

• Universitair werk- en denkniveau.

• 3 tot 5 jaar werkervaring.

• Kennis op het gebied van maatschappelijke, landelijke en regionale ontwikkelingen, op het gebied van ouderen participatie, over trends en ontwikkelingen m.b.t. ouder worden.

• Een groot verbindend vermogen en “als sociaal ondernemer” makkelijk kunnen schakelen op alle niveaus binnen de netwerken.

• Een hoge mate van zelfstandig kunnen werken


Ben jij de medewerker die we zoeken?

Stuur dan voor 16 juni a.s. je motivatiebrief en CV naar secretariaat@samergo.nl, onder vermelding van ‘vacature Genero’.

Op vrijdagmiddag 30 juni a.s. is de eerste ronde gesprekken gepland.

Op dinsdagochtend 4 juli a.s. is de tweede ronde.


Inhoudelijke vragen over de vacature Netwerkcoördinator Genero kun je stellen aan Demi Timmers, participatieregisseur Genero (06 – 55 74 72 54)


Voor meer informatie over de functie van adviseur bij Samergo kun je contact opnemen met Robert Waterreus 06 10 67 05 64
764 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page