top of page

do 30 nov

|

online

Genero Leest! Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?

Genero leest is een initiatief van Genero. We zijn een boekenclub voor jong, oud en alles er tussenin. Heel graag nodigen we u uit voor onze volgende bijeenkomst!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Genero Leest! Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?
Genero Leest! Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?

Tijd en locatie

30 nov 2023, 19:30 – 20:30

online

Over het evenement

Genero leest is een initiatief van Genero. We zijn een boekenclub voor jong, oud en alles er tussenin. We zijn dit jaar gestart met de Proloog in petite comité waarin we spraken over lezen en boekenclubs. Universeel was we allen vroeger veel en graag boeken lazen, maar dat onderweg soms een beetje kwijt zijn geraakt. Ook wilden we allemaal graag met verschillende generaties in gesprek over boeken en thematiek daarin. We willen met de leesclub onszelf stimuleren om te lezen en met elkaar perspectieven uit te wisselen. We streven naar een leuke groep van jong en oud, maar zijn hierin zeker flexibel: per boek kun je bepalen of je aan wil sluiten. Iedereen is welkom! De enige voorwaarde is dat je het boek gelezen hebt.  Inmiddels hebben al drie leuke sessies plaatsgevonden en kijken we vol enthousiasme uit naar de volgende bijeenkomst. Zien we jou op 30 november online?

Meer informatie over het boek

Francine Oomen is terug (van nooit weggeweest)! Na 25 jaar Hoe overleef ik is er nu het eerste deel voor de volwassen geworden lezers van toen. Wat gebeurt er met je als er een heleboel is wat je aan niemand durft te vertellen? Wat doe je als je je vrienden heel erg nodig hebt, maar ze vier jaar lang niet gezien hebt? Wat doe je als je akelige stemmen in je hoofd hebt? Wat doe je als je je een complete puinhoop voelt, terwijl je zelf psycholoog bent? Wat doe je als je je anders voelt dan anderen? En anders bent? Als je toekomstdromen als zeepbellen uit elkaar gespat zijn? Of als je ontdekt dat je zwanger bent (per ongeluk en voor de tweede keer)? Als je een huizenhoge studieschuld, maar geen diploma hebt, als je het niet meer ziet zitten, omdat de wereld naar de *** gaat, als je verdwaald bent en je innerlijk kompas zoek is, als je je vergelijkt met anderen en je je nooit goed genoeg voelt... Kortom: volwassen zijn in deze tijd, HOE doe je dat? Vooral niet laten merken dat je net doet alsof? Fake it until you make it? Doe je het alleen, of durf je het samen?

Meer informatie over de bijeenkomst

Tijdens de onlinebijeenkomst gaan we in groepen van maximaal tien mensen uiteen om in gesprek te gaan over het gelezen boek. Er is geen vast format dat wordt aangehouden.

Een voorwaarde om bij de bijeenkomst aan te sluiten is dat je het boek hebt gelezen. Je dient zelf het boek te verzorgen (via de bibliotheek of door het aan te schaffen), Genero beschikt niet over uitleenexemplaren.

Aanmelden

Aanmelden kan door je hieronder kosteloos aan te melden via de website.

Na je aanmelding ontvang je de vergaderlink via de mail.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Willemijn Looman (w.looman@samergo.nl).

Tickets

  • Genero Leest!

    Genero Leest! Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel? Door Francine Oomen

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page