top of page

WIE ZIJN WIJ?

Genero staat voor Generaties Ouderen. Het netwerk is in 2008 opgericht in het kader van het Nationaal Programma Ouderenzorg (NPO). Samen met zeven andere regionale netwerken had Genero de taak om in de eigen regio inzichten en opbrengsten vanuit het NPO-programma te delen en te verspreiden. Het netwerk bleek een grote verbindende kracht te hebben. Hierdoor is het netwerk nog altijd actief.


Genero is een breed netwerk, waarbij veel partijen zijn aangesloten, waaronder gemeenten, GGD, GGZ, onderwijs (MBO, HBO, universitair), professionals in eerstelijnszorg, ziekenhuizen, zorg- en welzijnsorganisaties en zorgverzekeraars. Echte partners die ieder met hun eigen inbreng zorgen voor een krachtig netwerk. Bekijk hier onze partners. 

 

Het werkgebied beslaat Zuidwest-Nederland (Drechtsteden, Rotterdam-Rijnmond, West- en een deel van Midden-Brabant, Zeeland en de Zuid-Hollandse Eilanden).

Het Genero-netwerk beslaat Zuidwest-Nederland (Drechtsteden, Rotterdam-Rijnmond, West- en een deel van Midden-Brabant, Zeeland en de Zuid-Hollandse Eilanden): 

Gebied GENERO.png

REGIONALE NETWERKEN

Genero is een van de regionale netwerken in de ouderenzorg in Nederland. Klik op het plaatje hieronder om alle regionale netwerken te zien. 

regionale netwerken.png

Wat doen regionale netwerken nu precies? Onderstaand filmpje geeft uitleg. Ook onze forumleden komen aan het woord. 

Alle video's

Alle video's

Meld u aan voor onze nieuwsbrief 

Bedankt voor uw aanmelding!

bottom of page