top of page

di 25 apr

|

Boekenclub

Genero leest! Vertroostingen Gewone Woorden van Dirk de Wachter

Genero leest is een initiatief van Genero. We zijn een boekenclub voor jong, oud en alles er tussenin. Graag nodigen wij u uit voor de eerste boekenclubbijeenkomst!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
 Genero leest! Vertroostingen Gewone Woorden van Dirk de Wachter
 Genero leest! Vertroostingen Gewone Woorden van Dirk de Wachter

Tijd en locatie

25 apr 2023, 19:30 – 26 apr 2023, 20:30

Boekenclub

Over het evenement

Genero leest is een initiatief van Genero. We zijn een boekenclub voor jong, oud en alles er tussenin. We zijn onlangs gestart met de Proloog in petite comité waarin we spraken over lezen en boekenclubs. Universeel was we allen vroeger veel en graag boeken lazen, maar dat onderweg soms een beetje kwijt zijn geraakt. Ook wilden we allemaal graag met verschillende generaties in gesprek over boeken en thematiek daarin. We willen met de leesclub onszelf stimuleren om te lezen en met elkaar perspectieven uit te wisselen. We streven naar een leuke groep van jong en oud, maar zijn hierin zeker flexibel: per boek kun je bepalen of je aan wil sluiten. Iedereen is welkom! De enige voorwaarde is dat je het boek gelezen hebt. Zien we jou op 25 april online?

Meer informatie over het boek

In dit persoonlijke boek onderzoekt Dirk De Wachter hoe we in de moeilijkste momenten troost kunnen vinden. Die zit in kunst, in natuur, in schoonheid, in gedachten en rituelen, maar vooral: in de ander.

Meer informatie over de bijeenkomst

Tijdens de online bijeenkomst gaan we in groepen van maximaal tien mensen uiteen om in gesprek te gaan over het gelezen boek. Er is geen vast format dat wordt aangehouden. 

Een voorwaarde om bij de bijeenkomst aan te sluiten is dat je het boek hebt gelezen. Je dient zelf het boek te verzorgen (via de bibliotheek of door het aan te schaffen), Genero beschikt niet over uitleenexemplaren.

Aanmelden

Aanmelden kan door je hieronder kosteloos aan te melden via de website of door je aanwezigheid door te geven via deze link. 

Na je aanmelding ontvang je de vergaderlink via de mail.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Willemijn Looman (w.looman@samergo.nl).

Tickets

  • Genero Boekenclub

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page