top of page

do 16 jun

|

Rotterdam

KENNISSESSIE - Hoe dichten we het gat tussen huis en verpleeghuis?

De problematiek betreft het gat tussen huis en verpleeghuis is inmiddels bekend, maar hoe realiseren we verandering? Genero, Samergo en Conforte Innovatielab organiseren een sessie om van hoog over naar NU te gaan. Wat kunnen we NU aanpakken om alvast te beginnen met de toekomst van de ouderzorg?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
KENNISSESSIE - Hoe dichten we het gat tussen huis en verpleeghuis?
KENNISSESSIE - Hoe dichten we het gat tussen huis en verpleeghuis?

Tijd en locatie

16 jun 2022, 14:00 – 17:00

Rotterdam, Marconistraat 16, 3029 AK Rotterdam, Nederland. 9e verdieping

Over het evenement

Genero werkt met ouderen aan knelpunten die ouderen, hun naasten of zorgprofessionals signaleren. Het Conforte Innovatielab werkt met zorgprofessionals aan knelpunten die zorgprofessionals in de ouderenzorg signaleren. Samergo werkt aan samenwerking in de zorg en ondersteuning tussen de domeinen voor ouderen.

In deze bijeenkomst brengen we de ouderen en partners van Genero graag samen met de zorgprofessionals van Conforte Innovatielab en de samenwerkingspartners van Samergo. We gaan met methodes van het Conforte Innovatielab aan de slag met het NU, zodat we verschil maken in de TOEKOMST.

Op 16 juni willen we jullie uitnodigen in de Rotterdam Science Tower. Studenten van de Erasmus Universiteit trappen met een pitch over hun afstudeeronderzoek naar diverse onderwerpen binnen het thema tussen huis en verpleeghuis de bijeenkomst af. Daarna gaan we in gemengde groepen onze eigen magazine cover van 2040 ontwerpen. De hieruit komende thema's gaan we met een sprong terugvertalen naar het nu!

Tickets

  • KENNISSESSIE 16 juni

    KENNISSESSIE - Hoe dichten we het gat tussen huis en verpleeghuis? door Genero, Samergo en Conforte Innovatielab

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page