top of page

do 20 jun

|

Blijdorplaan 8

Zomercarrousel Zorgimpuls

Van professionals en organisaties in zorg & welzijn wordt veel verwacht om deze nog beter te maken en betaalbaar te houden. Tijdens de Zomercarrousel laat Zorgimpuls u even ‘bijkomen’. Twee gepassioneerde sprekers nemen u mee op een inspirerende vlucht ‘over’ de zorg: Nanne Dodde en André Kuipers.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

20 jun 2019, 16:30 – 21:30

Blijdorplaan 8, Blijdorplaan 8, 3041 JG Rotterdam, Nederland

Over het evenement

Van professionals en organisaties in zorg & welzijn wordt veel verwacht om deze nog beter te maken en betaalbaar te houden. Tijdens de Zomercarrousel laat Zorgimpuls u even ‘bijkomen’.

Twee gepassioneerde sprekers nemen u mee op een inspirerende vlucht ‘over’ de zorg. ​​​​​​​

Nanne Dodde is een veranderdeskundige die vele organisaties in de gezondheidszorg (heeft) begeleid in leiderschaps- en organisatieontwikkeling. Hij is opgeleid als apotheker en bedrijfskundige. Dodde neemt ons mee in de noodzaak en de kunst van het samenwerken in netwerken. Daarbij reikt hij ook handige tips & tricks aan.

André Kuipers is de eerste Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam. In totaal bracht de ESA-astronaut 204 dagen in de ruimte door. Behalve als astronaut is Kuipers ook opgeleid als arts. Als geen ander kan hij zijn ervaringen als arts ‘aan de andere kant’ belichten.

Naast de ontmoeting met onze sprekers, biedt de Zomercarrousel u als altijd volop de gelegenheid om bekende en onbekende collega’s te ontmoeten. Dit doen we op een spannende locatie in Diergaarde Blijdorp. Daar zult u nog een speciale ontmoeting hebben. Kortom, u kunt een avond vol mooie ontmoetingen tegemoet zien!

Deel dit evenement

bottom of page