top of page
  • Redactie

52 tinten zilvergrijs: Genero x Stadstrainers

Bijgewerkt op: 10 aug. 2023


Genero's campagne '52 tinten zilvergrijs', waarin verhalen van ouderen zélf centraal staan, is begin dit jaar enthousiast gelanceerd. Wegens omstandigheden heeft de campagne even op on hold gestaan, maar deze zomer zijn we terug met een speciale reeks! In samenwerking met Stadstrainers worden er deze zomer weer zes verhalen met jullie gedeeld. Speciaal voor deze reeks in een nieuwe vorm: video!


De verhalen zijn op beeld vastgelegd door Stadstrainers. De ouderen die in beeld worden gebracht nemen deel aan de Generatieclub Feijenoord. Zij vertellen elk wat het voor hen betekent om deel te nemen aan deze club en hoe de club een waardevolle rol inneemt in hun leven. Het gaat niet alleen om het spelen, maar ook om het samen zijn en je verhaal delen. 'Ik voel me hier ook echt wel een beetje thuis'. Hun enthousiasme hierover dragen zij graag uit naar anderen ouderen. Naast het vertellen over de Generatieclub delen de ouderen ook elk een eigen persoonlijk verhaal op het toneel. In onderstaande video alvast een voorproefje van wat jullie kunnen verwachten de komende periode.


Benieuwd naar de complete verhalen? Volg de campagne deze zomer via onze webpagina en/of bezoek dit weekend (7,8,9 juli) de Generatieparade van Stadstrainers. Tijdens deze parade zal de eerste video worden vertoond en worden ook via andere creatieve vormen, zoals dans, beeldende kunst en theater, verhalen van ouderen gedeeld. Zeker een bezoek waard! Meer informatie over de Generatieparade vindt u via deze webpagina.
16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page