top of page
  • Redactie

'Buitenspelen dat zie je niet meer'

Deze week delen we het verhaal van Koos de Groot. Elke woensdag neemt Koos met veel plezier deel aan de Generatieclub. 'Ik kom daar thuis bij mijn broers en zussen. Het is één grote familie'. Dat je geaccepteerd wordt zoals je bent, is volgens hem het beste wat er is.


"Vroeger ging je de deur uit en dan zag je het wel"

In de voorstellingen van de Generatieclub wil Koos naast een hoop mooie verhalen, toch ook een irritatie kwijt: 'iedereen is 24 uur per dag bereikbaar en altijd met een telefoon in de weer'. Vroeger was dat anders, er werd buiten gespeeld. Een periode waar Koos met veel plezier op terug kijkt.


"De kegelvlekbarbeeltjes, de Chinese daniootjes en de guppy's zwommen door de etalage en over de straat heen"

Zo vertelt Koos een verhaal over een keer dat hij buiten aan het spelen was met zijn vriend Fred. Ze gingen een balletje slaan. 'Fred zou gooien en ik was slagman. Fred gooit en ik sla en laat de knuppel los, die ging dwars door de etalageruit heen'.

Nieuwsgierig geworden naar het hele verhaal van Koos? Hij deelt het graag met u via onderstaande video:


Deze post maakt onderdeel uit de van de campagne 52 tinten zilvergrijs. Hierin bieden we een podium aan de kennis en ervaring van ouderen. Zie voor meer informatie: www.gene-ro.com/52tintenzilvergrijs

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page