top of page
  • Redactie

De SlimmerThuisBox: een waardevolle samenwerking

Een enthousiaste groep ondernemende professionals uit de regio Rotterdam heeft een nieuw idee ontwikkeld: de SlimmerThuisBox. Leden van het Ouderen-en Mantelzorgforum van Genero zijn in de ontwikkeling van het idee betrokken geweest en hebben een aantal leuke klankbordbijeenkomsten gehad. Met subsidie van Pleindoneren was het eind oktober zover: Namens de Stichting SlimmerThuis mocht Irene Wiezer de eerste box uitreiken aan Herman Meinhardt, lid van het Ouderen-en Mantelzorgforum.

 


Wat is de Slimmer Thuis Box?

De Slimmer Thuis Box bevat nuttige tips en informatie over allerlei producten die het dagelijks leven voor senioren makkelijker en veiliger kunnen maken. Zodat ze zo lang mogelijk zelf de regie kunnen houden. In de SlimmerThuisBox zitten ook kleine cadeautjes om mensen nieuwsgierig en enthousiast te maken over hulpmiddelen en zorgtechnologie.

 

De eerste SlimmerThuisBoxen worden nu in Hoogvliet en in Prins Alexander uitgedeeld. De Stichting SlimmerThuis wil de  ervaringen van mensen die de box ontvangen weer meenemen in de doorontwikkeling en hoopt zo ook bedrijven te interesseren om bij te dragen aan de SlimmerThuisBox. Wie weet komt de SlimmerThuisBox dan ook in meerdere gebieden of gemeenten beschikbaar!


Wilt u meer weten? Mail naar slimmerthuis@outlook.com 

92 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page