top of page
  • Redactie

Nieuwe druk van het ACP- wensenboekje 'In gesprek over de dag van morgen'

Ons ACP-wensenboekje 'In gesprek over de dag van morgen' is een boekje dat je helpt om na te denken over wat je belangrijk vindt en daarover in gesprek te gaan met naasten of een zorgverlener. Het biedt een handvat om je wensen en voorkeuren duidelijk(er) te krijgen.


Het wensenboekje dat in 2021 werd geïntroduceerd, is recent aangepast. Het was duidelijk hoe belangrijk het is om de wensen en voorkeuren vast te leggen. Daar voorziet het boekje ook in. Maar hoe kan je dat het beste doen. Die informatie ontbrak.


In het hoofdstuk documentatie & vastlegging is in de nieuwe versie een tweetal pagina’s toegevoegd. Je wensen kunnen op verschillende manieren worden vastgelegd. Dat wordt via een drietal scenario’s toegelicht. Het opstellen van een (levens) testament (en het vervolgens onderhouden) speelt daarbij een belangrijke rol. Omdat de twee pagina’s onvoldoende ruimte bieden, is het mogelijk om vanuit het boekje door te klikken naar een uitgebreide versie op onze website.


Het digitale wensenboekje is gratis te downloaden. Er is ook een fysieke versie, in A5 ringbanduitvoering. Deze versie kan tegen betaling worden besteld.
128 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page