top of page
  • Redactie

Nieuwe partner: Da Vinci College

Op 7 maart werd de partnerschapsovereenkomst tussen het Da Vinci College en Genero ondertekent. Een mooi moment voor het netwerk, dat zich uitbreidt met een waardevolle partner!


Het Da Vinci College is een regionaal (regio Dordrecht- Gorinchem) opleidingscentrum voor middelbaar beroepsonderwijs. De school biedt ruim 220 mbo-opleidingen aan in verschillende richtingen en heeft daarnaast diverse bedrijfsopleidingen en -trainingen, educatie- en inburgeringstrajecten en vavo in huis.


Binnen de samenwerking zullen verschillende vormen van ouderenparticipatie worden ingezet binnen diverse zorgopleidingen. Hierdoor maken de studenten kennis met ouderen en oefenen zij hun (gespreks)vaardigheden met de doelgroep. Dit alles draagt bij aan meer inzicht in elkaars leefwereld en een betere voorbereiding op de situaties die zij in hun werkende leven gaan tegenkomen. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking!Op 7 maart werd de partnerschapsovereenkomst tussen het Da Vinci College en Genero ondertekent.

V.l.n.r.: Demi Timmers (participatieregisseur, waarnemend netwerkcoördinator Genero), Cor Heukels (voorzitter van het Genero Ouderen- en Mantelzorgforum) en Gabriella Timmer (directeur sector Gezondheidszorg en Welzijn bij het Da Vinci College)


24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page