top of page
  • Redactie

Vrijwilligerswerk medewerkers GGD Zuid-Holland Zuid

Waar contacten tussen Genero en haar partners toe kunnen leiden! Dilly van der Padt, lid van het Ouderen- en Mantelzorgforum van Genero is ook heel actief binnen de huurdersvereniging Eemzon in Zwijndrecht. Een vereniging met zo’n 500 leden en veel vrijwilligers.


Op 4 september 2023 werd het 30 jarig bestaan van de afdeling handwerken van de vereniging gevierd. Groots, zoals dat hoort. Met de wethouder erbij en een optreden van een koor. Maar dat was vanuit Genero perspectief niet het meest bijzondere.


Bijzonder was dat een viertal leden van het Expertiseteam Vitaal Ouder worden van GGD Zuid-Holland Zuid erbij was. Niet om rustig aan tafel te zitten, maar om hard te werken.


Dilly heeft samen met de andere leden van de Regiotafel Zuid- Holland Zuid goede contacten opgebouwd met onze partner GGD Zuid-Holland Zuid. Tijdens een gesprek kwam Dilly ter ore dat de dames van het Expertiseteam een vrijwilligersopdracht zochten. Toen was het ei snel gelegd!


Judith Bouwmeester, Henriette Jacobs, Marina den Braber en Kirsten van der Kuijp zijn op 4 september 2023 vier uur ingezet tijdens de het jubileumfeest. Ze zijn actief geweest bij de verkoop van handwerk en hebben als ware professionals de tafels ingedekt en de gehele catering verzorgd. Het was geen gemakkelijke klus, maar dat was ook niet de bedoeling! Het was een dag met een gouden rand, zoals Dilly het omschrijft. De GGD dames hebben daar een prima bijdrage aan geleverd.Dilly van der Padt, lid van het Ouderen- en Mantelzorgforum van Genero, samen met vrijwilligers Marina den Braber, Judith Bouwmeester, Henriette Jacobs en Kirsten van der Kuijp.40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page