top of page
  • Redactie

Lunchbijeenkomst Overhuizen: de weg naar (t)huis

Maandag 13 juni vond de tweede editie van de lunchbijeenkomst 'Overhuizen: de weg naar (t)huis' plaatst. Tijdens deze lunchbijeenkomst namen sprekers Christie Steenbakker en Linda Kierdorff van WVO Zorg ons mee in een bijzondere vorm van dagbesteding: dagbesteding voor hoogopgeleide ouderen.


In de bijeenkomst lichten Christie en Linda toe hoe vorm wordt gegeven aan deze vorm van dagbesteding en hoe deze vorm van dagbesteding zich onderscheidt van andere vormen van dagbesteding. Uiteraard gingen de dames ook in gesprek met de aanwezige ouderen en professionals. In dit gesprek stond vooral de juiste benaming voor een dergelijk aanbod centraal.


'In deze maatschappij zoekt men naar allerlei alternatieve oplossingen, daar alleen maar bingo, liedjes zingen en puzzeltjes doen niet iets is waar je deze groep ouderen mee helpt. Dit is één van de nieuwe vormen'.

Wij zien u graag tijdens de volgende lunchbijeenkomst! Houd hiervoor de agenda in de gaten!


Bijgaand vindt u het verslag van de bijeenkomst. In het verslag is ook een link opgenomen, waarmee de lunchbijeenkomst terug kan worden gekeken.


Lunchbijeenkomst overhuizen met Christie Steenbakker en Linda Kierdorff (WVO Zorg)
.pdf
Download PDF • 2.22MB




42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page