top of page
  • Redactie

Lunchbijeenkomst Overhuizen: de weg naar (t)huis

Maandag 17 oktober vond alweer de derde editie van de lunchbijeenkomst 'Overhuizen: de weg naar (t)huis' plaats. Tijdens deze lunchbijeenkomst namen sprekers Laurien van der Cammen en Wilma van Bergen van partnerorganisatie Laurens ons mee in een mooie vorm van multidisciplinaire samenwerking: MESO.


Tijdens de lunchbijeenkomst vertellen Laurien en Wilma ons meer over het belang van multidisciplinaire samenwerking om ouderen (met een complexe zorgvraag) op een veilige en prettige manier langer thuis te laten wonen. Zij zullen hierbij specifiek ingaan op een initiatief dat in deze multidisciplinaire samenwerking voorziet: Multidisciplinaire Eerstelijnsouderenzorg met een Specialist Ouderengeneeskunde (MESO). De aanleiding en werkwijze worden behandeld en uiteraard gaan zij ook in gesprek met de aanwezigen over dit belangrijke thema.


Dat multidisciplinaire samenwerking van belang en zelfs noodzakelijk is, daar kunnen we niet meer omheen. Concrete voorbeelden van succesvolle samenwerkingen, zoals MESO, geven hierbij een beter beeld van hoe deze multidisciplinaire samenwerking in praktijk kan worden vormgegeven.

Wij zien u graag tijdens de volgende lunchbijeenkomst! Houd hiervoor de agenda in de gaten!


Bijgaand vindt u het verslag van de bijeenkomst. In het verslag is ook een link opgenomen, waarmee de lunchbijeenkomst terug kan worden gekeken.


Lunchbijeenkomst Overhuizen MESO
.pdf
Download PDF • 1.91MB

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page