top of page
  • Redactie

'De stem van ouderen' is van start!

Genero is één van de acht regionale ouderennetwerken in Nederland. Deze regionale netwerken werken nauw samen met de Raad van Ouderen, die gevraagd en ongevraagd advies geeft aan de minister van VWS. Vanuit Genero is een tweetal leden van het Ouderen- en Mantelzorgforum vertegenwoordigd in de Raad; Marie-Jeanne Boltong en Herman Meinhardt.


De stem van ouderen

In het nieuwe project ‘de Stem van Ouderen’ bundelen Genero en de andere regionale ouderennetwerken hun krachten om inclusieve ouderenparticipatie te bevorderen. Op deze manier wordt er voor gezorgd dat ouderen uit het hele land gezien en gehoord worden.

Wij willen er samen voor zorgen dat in de komende jaren echt geluisterd wordt naar de veelkleurige stem van ouderen. Daarnaast willen de ouderennetwerken de wederzijdse kennisuitwisseling versterken en de regionale samenwerking uitbreiden.


Een stevig podium landelijk en regionaal

Onze netwerkcoördinator Hanna van Dijk is verheugd met dit gezamenlijke project "Er gebeuren mooie dingen in de regionale netwerken en de Raad van Ouderen. We voelen vanuit Genero veel energie dat sterker aan elkaar te gaan verbinden. Via communicatie, (online) bijeenkomsten en inzet van onze seniorenpanels. We hebben een gezamenlijke missie om de kennis en ervaring van ouderen een podium te geven. Dat podium stevig positioneren regionaal én landelijk is wat de de komende jaren samen gaan doen."


34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page