top of page
  • Redactie

Eerste aflevering van de Levenspadcast online!

Bijgewerkt op: 6 mei 2022


Binnen het project 'Oud en jong wagen de sprong' is de afgelopen maanden hard gewerkt aan de Levenspadcast. Deze week is de eerste aflevering van de inspirerende podcastreeks online gekomen!


De Levenspadcast is een podcast op initiatief van Jong-Genero, waarin jong en oud met elkaar in gesprek gaan over betekenisvolle onderwerpen in het leven en waar twee werelden elkaar ontmoeten. Want waar jongeren zich verwonderen over de kennis en ervaring van de ouderen, krijgen ouderen graag inkijk in de leefwereld van jongeren, waardoor zij geestelijk jong blijven en mee kunnen gaan met de hedendaagse ontwikkelingen.

In een zestal afleveringen wordt u meegenomen in betekenisvolle thema’s die van belang zijn (geweest) op het levenspad van zowel de oude als de jonge deelnemer. Tweewekelijks zal een nieuwe aflevering worden geüpload op het spotifykanaal van de Levenspadcast. Geen Spotify? De afleveringen zijn ook via deze website te beluisteren!


De eerste aflevering, die zich specifiek richt op de LHBTIQ+ community en waar Erika en Izzy , twee transgender dames, met elkaar in gesprek gaan, staat nu online en is te beluisteren via deze link. Luistert u mee?


41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page